Fotosessie

Een fotosessie, een leuk moment en blijvende herinnering.

 

Even tijd vrij maken voor jezelf, familie, vrienden, …, en plezier hebben. Dit is een fotosessie bij dp-foto met als resultaat mooie, spontane foto’s.

Niet enkel tijdens een fotosessie is het genieten geblazen, ook later kun je nog blijven nagenieten van je mooie foto’s vol plezier als resultaat. Een mooie herinnering voor jou je familie en vrienden.

De fotosessie gebeurt op een locatie naar keuze. Kies een plek die betekenis voor je heeft, dit kan een stad, de kust of ergens in de natuur zijn. Heb je zelf geen locatie in gedachte geen probleem, ik ken zeker wel een plekje dat bij jullie past.

Zit het weer even tegen, of wil je eens een fotosessie in een professionele fotostudio? Geen probleem ook dit is mogelijk, ik heb een ruime fotostudio beschikbaar te Eeklo waar we rustig aan het werk kunnen.

Het belangrijkste is dat jullie genieten, plezier maken, knuffelen, zoenen, lachen zelfs eens gek doen hoort daar bij. Als jullie genieten tijdens de fotosessie, dan zullen de foto’s automatisch mooier zijn spontaan en vol plezier.

Fotosessie in het kort samengevat:

 

  • Een leuke, gezellige en te gekke fotosessie op locatie of in de fotostudio.
  • Keuze uit een selectie foto’s, volledig op punt gezet.
  • Bestelsessie van thuis uit via de E-shop op mijn site.

 Prijs: Voor een fotosessie van maximum 60 minuten: 70 euro ongeacht het aantal personen. Bij meerdere personen raad ik een langere fotoshoot aan, extra uren komen op €40,00 per uur. Prijzen voor afdrukken beginnen bij 3 euro, en je mooiste foto aan de muur kan al vanaf €55,00 voor formaat canvas 30x45cm.

P.S. Neem tijdig contact op voor de afspraak, zodat we dit kunnen inplannen wanneer het jou past.

De prijs van een fotosessie vergoedt enkel de tijd van het fotograferen, standaard bewerking en een persoonlijke online fotomap. Fotoproducten of digitale bestanden zijn niet inbegrepen, maar kunnen aangekocht worden via jullie fotomap van thuis uit. Door boeking van een fotosessie geef je dp-foto ook het recht om de foto’s welke gemaakt zijn tijdens een fotosessie te gebruiken voor verschillende promotiedoeleinden. Site, sociale media, …

01.

Zwangerschap / geboorte vanaf €70,00.

02.

Communie / lentefeest vanaf €70,00.

03.

Familie / vrienden vanaf €70,00.

04.

Model prijs op aanvraag.

05.

Huwelijk vanaf €250,00.

06.

Evenement / sport vanaf €70,00.

07.

Bedrijf / product vanaf €70,00

08.

Out of the box, prijs op aanvraag.

CONTACT

Laat ons samenwerken.

Onze locatie

Weststraat 84/201

9940 Sleidinge

Belgium

Bel me

+32 (0)473 330 486

mail me

info@dp-foto.be

Laat ons samenwerken.

Heb je een vraag betreft een fotosessie, website of iets anders? Stel ze hier, ik antwoord zo vlug mogelijk op je mail.

Zend bericht

PINTEREST

TWITTER

FACEBOOK

Google +