Hoe ga Je om Met Iemand Anders Energie?

Hoe gaan we om met energie in ons leven? Hoe gaan we om met de inherente conflict tussen geven en ontvangen? Hoe gaan we om met iets dat zo inherent aan het leven en toch zo moeilijk te beheren? Dat is de uitdaging waar veel mensen worden geconfronteerd die worstelen met het beheer van hun eigen energie.

Ieder van ons snakken naar het opbouwen van relaties met anderen. We willen weten wat ze denken en voelen en hoe ze zich voelen over ons. We willen ook weten over de energie van de andere persoon en hoe die zich verhoudt met de onze. Voor sommige mensen kan dit een ongelooflijk moeilijk ding om te doen.

Om effectief te communiceren met de energie van een ander, moet je leren hoe je de juiste indruk te maken. Je moet leren hoe je een compliment geven op een zodanige wijze dat de andere persoon zal merken en kennis te nemen.

Je moet proberen de ander het gevoel te laten zien alsof je echt de tijd om echt te luisteren en te begrijpen wat ze te zeggen hebben genomen. Als u in staat om de vaardigheid van het zijn aandacht voor de persoon gevoelens en verlangens te ontwikkelen zijn, dan bent u op uw weg naar het verbeteren van uw vermogen om betrekking hebben op andermans energie.

Als extra te letten op wat de andere persoon is denken en voelen en wat hun energie is, zul je weten wat te verwachten van hen kan zijn. Het is niet altijd gemakkelijk om de energie van een persoon te lezen, maar het is zeker niet onmogelijk.

Een van de beste dingen over deze vaardigheid is dat het niet iets dat je hebt om uit te gaan en te verdienen. U kunt leren hoe je iemands energie te lezen en dit zal leiden tot een gevoel van comfort en veiligheid voor u.

Dus wat betekent dit in de praktijk? Om te leren hoe te verhouden tot de energie van een ander, moet je wat ze zeggen te luisteren en neem het dan allin.

Als je eenmaal weet dat de persoon heeft goede gevoelens over jou, je dan in staat zijn om zich te concentreren op wat de persoon zegt en hoe het zich verhoudt tot je eigen gevoelens. Bijvoorbeeld, als de persoon die zegt: "Ik hou van je gewoon", kunt u het gevoel een beetje onzeker. U kunt zelfs het gevoel boos omdat de persoon in de steek laten.

Als je begint te leren om beter te luisteren, zul je in staat zijn om vragen van de persoon te vragen om een ​​dieper begrip van wat ze over praten te krijgen. U leert hoe om te vragen over gevoelens en hoe de persoon zich voelt. U zult ook in staat om te vragen over wensen en behoeften.

Het doel van deze gesprekken is om meer te leren over de andere persoon gevoelens en om te leren hoe de persoon zich voelt over je. Hoe meer je weet over de energie van de andere persoon, hoe meer je in staat zal zijn om met betrekking tot energie van die persoon en hoe die energie betrekking heeft op uw eigen.

Energie is natuurlijk en effectief kan worden gebruikt om ons te helpen beter te voelen. Echter, er is een echte conflict wanneer het proberen om te gaan met energie. Als je een vaardigheid kunt gebruiken om de manier waarop je met betrekking tot energie van de andere persoon te verbeteren, zult u in staat om de strijd te overwinnen.