Website Beveiliging - Hoe Werkt een Website Firewall Werk?

Website beveiliging is essentieel voor een website die voor het publiek toegankelijk is. Als u niet beschikt over een beveiligde website hebt, dan kun je er vrij zeker van dat iedereen die online gaat geen zekerheid of de privacy zal hebben. Iedereen kan uw website te gebruiken zonder enige middel om het van kwaad.

Website beveiliging

Er zijn vele manieren waarop u kunt uw website beschermd. De eenvoudigste manier is om een ​​firewall te gebruiken.

Website is firewall een applicatie die het mogelijk maakt om de beveiliging van uw website te verhogen. Een firewall werkt door het blokkeren van al die websites die uw website zouden kunnen beschadigen. Deze blokkering wordt gedaan door de firewall. Het stopt iemand de toegang tot de website en het maken van wijzigingen in uw website.

Dus hoe werkt een firewall werken? De firewall blokkeert al die websites die uw website kunnen beschadigen. De firewall kan de websites die websites die willen inhoud op uw website te manipuleren te blokkeren, bijvoorbeeld.

De website biedt toegang tot de website alleen als de eigenaar van deze website zijn toestemming heeft gegeven. Dus als iemand anders probeert te krijgen tot uw website, zal de firewall als een verzoek aan de beheerder van de website te maken en krijgt u de gelegenheid om de toegang te weigeren worden gegeven. De website wordt doorverwezen naar een erkende pagina waar de eigenaar zijn toestemming voor de persoon van de website kan geven om toegang te krijgen.

De meest voorkomende fout die mensen maken is proberen om alle websites die ze niet vertrouwen blokkeren. De firewall voorkomt dat dit gebeurt. Al de website informatie wordt geblokkeerd en niemand in staat zijn om toegang te krijgen tot de website zal zijn.

Een ander voordeel van het gebruik van een firewall is dat het laat de gebruiker toe om websites te blokkeren op uw website dat ze niet willen zien. Bijvoorbeeld, als u een forum op uw website, zult u in staat zijn om die websites die kwaadaardige inhoud kan bevatten blokkeren. U kunt ze blokkeren, zodat u toegang tot andere websites.

Een ander voordeel van het gebruik van een firewall is dat je een website kan blokkeren, niet alleen degenen die schadelijk zijn voor uw website. Zo kunt u social networking sites die schadelijk zijn voor uw website of zelfs kunnen zijn voor u blokkeren.

Wilt u een website die slecht te blokkeren, kunt u gewoon inloggen op uw server en klik op de knop "Help". U ziet een lijst van alle websites die op uw server te zien. Klik op de knop "Blokkeer deze website."

Wanneer u een website te blokkeren, stuurt u een bevel om het firewall, die instrueert naar de website te blokkeren. De firewall zal een internet-pakket te sturen naar de website en vraagt ​​om het IP-adres van de website. Zodra de server het verzoek ontvangt, zal het antwoord terug met het IP-adres en als de website niet reageert, zal de firewall een melding dat de website niet kan worden geopend geven.

Website firewall is zeer effectief en kan u helpen de website beveiliging van uw website te verhogen. Het is raadzaam dat u deze optie te gebruiken bij het maken van een website en niet te vertrouwen op een gratis of een kleine website hosting service.