Het selecteren van een Online Back-up Dienst

Offsite en onsite backup zijn een zeer populaire praktijk onder IT-professionals. Veel IT-bedrijven hebben grote datawarehouses die zeer weinig Internet-verbinding hebben, maar ze moeten deze gegevens op te slaan voor de toekomstige ontwikkeling. Back-up van belangrijke gegevens hen in staat stelt om gegevens uit het magazijn te herstellen in geval van rampen of stroomuitval.

Online Backup Service

De eerste stap is om een ​​back-up software programma te kopen. Er zijn veel om uit te kiezen, want er zijn veel bedrijven die dit soort diensten aan te bieden. Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Daarom is het het beste om een ​​oplossing die zowel betaalbaar en zal voldoen aan uw wensen aan te schaffen.

Een andere manier om uw behoeften te voldoen is om een ​​back-up service te krijgen van een onafhankelijke dienstverlener. Deze bedrijven hebben een sterke IT-achtergrond en kan Online Backup Service is meestal een server of een groot netwerk van servers die toegang tot internet hebben. Het is heel eenvoudig op te zetten, en alles wat je hoeft te doen is pak de telefoon en bel de provider. Dit proces is vaak heel simpel, dus het enige wat je hoeft te doen is volg de instructies.

Een ander ding om in gedachten te houden is dat de backup service provider zijn eigen encryptie-systeem dat de integriteit van de informatie zorgt voor zal hebben. De gegevens die u back-up naar de back-up veilig zal zijn zolang de provider uw gegevens niet kennen. De providers zullen niet in staat zijn om toegang te krijgen tot uw gegevens en bekijk de bestanden die u back-up.

Herstel uw systeem zonder zorgen. Het eerste wat je hoeft te doen is om uw online backup software los te koppelen van de server. Vervolgens sluit u uw computer om het back-up systeem en scan door alle bestanden om te controleren of die zijn veranderd sinds u het systeem opgeslagen.

Zodra u een paar vinden die moeten worden hersteld, wordt u gevraagd om die te selecteren. Sommige diensten hebben verschillende opties, zoals eenvoudig te herstellen, volledig herstel en een nieuw systeem te herstellen. Voor het kiezen van degene die je wilt, bekijkt elke optie zorgvuldig om te bepalen welke optie het beste is voor uw behoeften.

De optie om te herstellen kunt u de bestanden te downloaden naar uw systeem. U moet elk afzonderlijk herstellen. Deze methode is het makkelijkst te gebruiken en u kunt de bestanden die u nodig hebt om te herstellen te selecteren.

U moet de back-up mogelijkheden van een online backup dienst bij het zoeken naar een backup service te overwegen. Uw gegevens moeten veilig zijn en veilig bij uw back-ups online worden opgeslagen.