Rokers in Uw Trouwdag

Het laatste waar je aan denkt als je gaat trouwen is rookartikelen. Wat ga je doen als je naar een bruiloft, op een mooie jurk, en ineens iemand je vraagt ​​te stoppen met roken, of koop je een sigaret? Hoe ga je om te kijken naar uw nieuwe echtgenoot, en zijn nieuwe vrouw, en zeggen: 'Het is gewoon een paar trekjes'? Als iemand je vraagt ​​om te vertrekken, hoe weet je wat te doen?

Roken kan eigenlijk ruïneren uw gehele bruiloft ervaring. Het kan de stemming van de dag verpesten voor u en uw gasten. Dus wilt u ervoor zorgen dat u bereid bent voor de hand, of moet u uw bruiloft kijken vanuit een rechtszaal. Een goede plek om te beginnen is met de kleuren. De rook zal komen van de bruiloft, dus je wilt de kleuren die op de achtergrond aan te passen.

Wat je niet moet doen is vragen uw gasten om u te helpen. Dit is wat mensen doen met hun vrienden op vele bruiloften. Zij roken ook en ze helpen elkaar om te kunnen om dat te doen. Ik stel voor dat je dit niet doen op uw bruiloft, want het is gênant voor de mensen die u vraagt.

Je moet ook niet wit overhemd en een stropdas te dragen. Het grote ding over rook is dat het niet opdagen goed op kleding. De beste manier om het te doen is op de kleding die gaat over je hoofd.

Ook, probeer niet om een ​​jurk die een zeer lage halslijn heeft te dragen. Vele malen de top zullen alle van de weg tot het einde, die het mogelijk maakt roken in door de bodem te krijgen. Vergeet ook niet om sieraden te dragen op je trouwdag. Het laatste wat je wilt is te zien dat uw ring is roken, maar je moet een witte blouse te dragen.

Probeer vervolgens accessoires die uw kleding zal helpen. Bijvoorbeeld, als je een shirt met kraag, proberen het dragen van halsbanden met uw bruiloft kleren. Ik zou denken dat het gebruik van halsbanden die een ster op hen of diamanten hebben. Deze zouden gaan over je trouwjurk, zodat je rond makkelijker zonder dat je jurk doorweekt kan bewegen.

Als je gaat om een ​​van de bruiloft partij slijtage cadeaus, moeten ze ook worden gebruikt voor feestartikelen. Dit is de perfecte gelegenheid voor iedereen enthousiast over uw bruiloft te krijgen. Om mensen enthousiast te krijgen, kunt u veel verschillende soorten feestartikelen te krijgen. Bijvoorbeeld, kunt u zich te gegraveerd partij gunsten, of gepersonaliseerde feestartikelen, of u kunt zelfs gepersonaliseerd hebben trouwkaarten.

Als u gebruik maakt van echte live bruidsmeisjes, dan moet je ze uit voor de lunch na de bruiloft. De reden waarom is omdat ze worden gebruikt om het verkrijgen van gratis voedsel op een bruiloft. De waarheid is, sommige bruidsmeisjes daadwerkelijk turn down een korting, dus als je hen het gevoel alsof ze zijn de echte deal, zullen ze meer kans om akkoord te gaan met het.

Zodra u het eten hebt gehad, zorg ervoor dat je foto's te maken. Als u uw eigen camera, dan kunt u foto's van alles te nemen. Aarzel niet om flash te gebruiken, het helpt bij de verlichting. U kunt overwegen om een ​​fotograaf nemen foto's voor u, zodat u ze zelf kunt nemen, of met u, als ze het niet voor je doen.

Ik denk dat het een slimme keuze om alle fotografie gedaan, en dan moet je een fotograaf te huren. Het zal niet veel kosten, en het zal je echt ten goede komen. Vergeet niet dat de fotograaf zal nemen veel foto's, zodat ze weten wat te zoeken.

Toen het tijd voor u om uw trouwjurk dragen komt, gaat het om een ​​lange dag. Ik wil niet te horen zeggen: 'Ik ben zo zenuwachtig, ik krijg een hoofdpijn, ik kan me niet concentreren.' Maak je geen zorgen over het!