Hoe Kiest u het Beste Rendement Voor Uw Huis

Velen geloven dat een groot aantal zonnepanelen kunnen worden gecombineerd om elektriciteit op te wekken voor het huis. Dit is echter niet waar. Het combineren van verschillende zonnepanelen samen om een ​​elektrisch systeem te creëren kan heel kostbaar zijn, want er zijn een groot aantal factoren te overwegen.

Rendement Zonnepanelen

Als u niet meer dan één zonnepaneel in uw huis niet gebruikt, moet je nog steeds elektriciteit, en je wilt niet naar een fortuin te betalen om iemand anders te bieden voor u. U vindt er ook veel meer betalen als u nog andere bronnen van elektriciteit, zoals een goed bereikbare elektrische bedrijf.

Als u een geheel vrijstaand huis of thuis weg van huis, moet u overwegen het installeren van uw eigen zonnepanelen. Veel van deze systemen zijn veel efficiënter dan de particuliere woningen, zodat je niet een fortuin om de macht moeten betalen.

Het is belangrijk om het energieverbruik van elk systeem kennen, aangezien deze zal worden gebruikt om te beslissen welke het meest efficiënt is. Als u meerdere panelen bij elkaar optelt, zult u niet de juiste systeem te leren kennen en hoeveel kracht u gebruikt. Dat is de reden waarom het beter is om individuele zonnepanelen installeren op verschillende punten van het huis.

Elk paneel wordt het energieverbruik bepalen. Sommige zijn efficiënter dan anderen, en het rendement van elk van hen zal u helpen de algehele efficiëntie van het gehele systeem te bepalen. De meeste systemen zijn beoordeeld slechts een percentage van de benodigde energie te produceren, zodat u alleen het systeem met de minste hoeveelheid stroom zal voorzien moeten gebruiken.

Het berekenen van de efficiëntie van de productie van energie zal een grote klus voor je. Eerst moet je om uit te vinden van de grootte van het gebied dat u wilt dekken. De grootte van het gebied zal afhangen van wat u van plan bent om het te gebruiken voor.

Als u van plan bent om het zonnepaneel te gebruiken voor de productie van elektriciteit aan de macht uw huis, dan moet je om uit te vinden hoeveel zonlicht valt op uw dak in de loop van een jaar. U kunt deze informatie krijgen van uw elektrische bedrijf of de overheid.

Als u van plan om een ​​aantal van uw ongebruikte zonne-energie op te slaan in een accu, dan moet u weten hoeveel zonlicht valt op uw dak in de loop van een jaar. U kunt deze informatie van de afdeling energie van uw lokale nutsbedrijf te krijgen. Zorg ervoor dat u koopt de beste kwaliteit accu's beschikbaar, dat wel.

Het rendement van het zonnepaneel zal worden gebaseerd op de hoeveelheid zonlicht die zij ontvangt, de grootte van het paneel, en de hoeveelheid zonlicht die zij ontvangt in de loop van een jaar. Als een ruwe schatting, hoe efficiënter het systeem is, hoe minder het zal kosten om iemand anders te voorzien van elektriciteit voor u.

De hoeveelheid geld die je betalen om iemand anders te doen dit voor u zal afhangen van de efficiëntie van het zonnepaneel. Als u niet thuis en nutsbedrijf te gebruiken voor al uw behoeften, zal je veel meer betalen dan een kleiner systeem.

Met behulp van de juiste apparatuur om de efficiënte zonnepanelen te installeren en het installeren van uw eigen systeem zal u helpen geld te besparen en energie. U zult waarschijnlijk geen zorgen te maken over het uitvoeren in een grotere wetsvoorstel op korte termijn.