Asperge-Oogst - Oogst van Asperges met Behulp van de Gully Methode Of met Behulp van de Asperge Boerderij Geel Methode

Een paar maanden terug, ik had het genoegen van het oogsten van mijn eerste asperges. Ik heb wat onderzoek gedaan naar deze groente en ik kwam tot de conclusie dat het een van de gemakkelijkste groenten te kweken, als je een acre land waar je kunt groeien uw gewassen te hebben.

Er zijn twee technieken voor het oogsten van asperges, wordt een zogenaamde werkwijze een geul en de andere wordt de asperge Farm Yellow methode genaamd. De techniek van het kiezen van de asperges verschilt telkens. Wat ik hier doe is te definiëren beiden zodat je zou weten welke u wilt gebruiken om uw asperges oogsten dit jaar.

In de Aspergehoeve Geel methode, zal de boer een groot gat te graven en dan plant zijn planten naar de top van het gat. Dan zal hij een andere rij te planten over de top van de andere. U kunt de rijen van asperge gewas te zien.

Hij zal vervolgens een lange metalen paal door het centrum van de rij van planten en dat is hoe hij zal gaan door de rij om de asperges te krijgen. Hij hakt dan de onderkant van de asperges.

Hoe lang duurt dit take? Het is een paar uur. Het lijkt een lange tijd, maar je kunt eigenlijk oogst je asperges op elk gewenst moment.

De Asparagus Farm Yellow methode is waarschijnlijk de meest populaire oogstmethode onder boeren. Het zorgt voor veel gemakkelijker en sneller oogsten van de groenten. Er is ook geen graven van de bodem en dat u de rij planten te graven opnieuw op te zetten in de plaats waar u wilt dat ze, in tegenstelling tot de geul methode.

Echter, de AsparagusFarm Yellow methode meestal alleen gebruikt om een ​​kleine oogst van asperges oogsten. Met het gebruik van deze methode kan de boer oogsten in een sneller tempo dan het gebruik van de ouderwetse methode van het opgraven van de planten uit de grond. De geul methode wordt nog steeds beschouwd als de meer traditionele methode van het oogsten van groenten, maar met de asperges Farm Yellow methode, de landbouw wordt gemakkelijker en sneller.

Bij oogsten, de asperges Farm Yellow werkwijze de boer planten van asperge planten in een rij. Dit zorgt ervoor dat de aanplant zijn groot genoeg om te zorgen voor voldoende luchtcirculatie. De planten moeten goed worden gedrenkt en achtergelaten in de schaduw wanneer ze niet worden geoogst.

Oogsten wordt gedaan in de herfst, dat is de perfecte tijd voor de gewassen klaar in de wintermaanden te consumeren zijn. Het wordt aanbevolen dat u ten minste één rij van asperges oogsten om ervoor te zorgen dat de planten klaar om te eten als het weer koud draait.

Oogsten, moeten zo snel worden gedaan als mogelijk te maken. Als uw asperges niet volledig is gedroogd, is het het beste om te wachten tot de bladeren vallen uit en zet ze in een plastic zak voor de vriezer. Ze zijn nu klaar om te worden geconsumeerd.

Veel mensen die zijn opgegroeid op boerderijen zijn op hun gemak met de asperges Farm Yellow wijze van oogsten. Zij kunnen zijn opgegroeid op de boerderij en weet hoe het bedrijf werkt. Veel mensen zullen zeggen dat ze de voorkeur aan de ouderwetse methode, maar veel van hen zijn eigenlijk heel blij met de oogsttechnieken van hun ouders en grootouders.

Ik ga doen mijn asperges oogst van dit jaar, maar ik zal doorgaan met de Asparagus Farm Yellow methode te gebruiken volgend seizoen. Het zal mij toe om de beste asperges oogst elk jaar en ik kan genieten van de geur van de plantaardige nog voordat het is begonnen uit te drogen.