Het kiezen van de Beste Ondergrond Voor gipspanelen

Hoewel het gips is een goed alternatief voor beton, is het niet aanbevolen voor de bouw van gipsplaten. Gips is gevoelig voor verdichting en verslapping van de panelen. Na verloop van tijd kan dit leiden tot problemen met sanitaire systemen en luchtlekken. Laat niet de moeite van het installeren van gipsplaten ontmoedigen om te gebruiken in uw project.

Gips is een natuurlijk product. Het is verkrijgbaar in natuurlijke vormen. Het wordt geproduceerd door kalk bijproducten uit kalksteengroeven. Er zijn twee manieren van produceren gips. Een manier is door spuitgieten en de andere door extrusie.

Wanneer gipsplaten worden vervaardigd volgens methode genaamd spuitgieten, het gebruikte schuimmiddel explosief en schadelijk. Voor alle chemicaliën, explosieve gips produceert giftige en corrosieve dampen.

Andere materialen zoals staal, aluminium en andere metalen worden ook gebruikt bij het produceren van gipsplaten. Deze metalen zijn niet de beste voor gebruik met grondstoffen die minstens een paar honderd jaar oud.

Wanneer gips panelen zijn gemaakt met behulp van de methode genaamd extrusie, zijn ze harder dan de meeste traditionele materialen. De meeste professionals in de bouw van mening dat gips is beter dan beton door het lichte gewicht. Het kan worden gesneden en gevormd om te passen in de kamer. Echter, gips panelen zijn meer vatbaar voor verzakking dan beton en moet perfect worden afgewerkt voordat het wordt gebruikt.

Als u zich zorgen over uw baan veiligheid, dan moet je het werk te voltooien zo snel mogelijk om te voorkomen ongevallen. Door het verkrijgen van de panelen vervaardigd met behulp van een spuitgietproces, kun je ze aan uw deur veel sneller dan traditionele materialen.

Na ontvangst van de panelen, is er een groter risico op kelder waterdicht problemen. De over alle uitstraling van de kelderwanden zal ongelijkmatig zijn vanwege de uitgebreide kraken. Een gat in de kelder muren konden een lek te creëren. Wees extra voorzichtig tijdens het gebruik van grondstoffen, die honderden jaren oud zijn.

Als er een compleet kelder waterdicht systeem, zal de cursus moeten vernieuwd worden. Dit is veel werk en tijd. Wanneer het paneel is geïnstalleerd, moet grondig worden gereinigd van vuil, vuil en stof.

Voordat u begint met het afsluiten van de kelderwanden, is het een goed idee om wat opvulling in de kelder gezet. De plinten mag niet meer dan 3 inches uit elkaar. De opvulling moet consistent zijn. Laat overtollige opvulling gebruiken omdat het kan leiden tot verzakking en expansie.

Om te voorkomen dat uw kelder van het krijgen van ernstige aandoening, zorg ervoor dat u periodiek de diepte van de stichting. Het zou een slecht idee om up van alle panelen die meer dan zes inches onder de grond zijn gezet zijn. Om de afdichting tussen de kelder muren en de panelen intact te houden, moet je-dubbel te controleren van de afstand tussen elk bord.

Wanneer u klaar bent om het gips panelen te plaatsen op de vloer, moet je een goed substraat materiaal te kiezen. Beton of hardboard zal prima. Hoewel hardboard is eenvoudiger te installeren, zal het meer dan beton kosten. Ook bij gebruik van een goed substraat, zul je geen zorgen te maken over losse mortel vasthouden aan het beton.

Bouw

Interessante links