Kurktegels

Kurk Tegels Is Zo Sterk Als Beton, Maar Ze Zijn Goedkoper

Cork Tegels werden oorspronkelijk gebruikt in Ierland en Schotland. Ze werden gebruikt om de straten van Dublin wordt gelegd en om de brug over de rivier de Liffey bouwen. In Engeland werden ze in de volksmond gebruikt voor bestrating tuinen en opritten. En in veel Europese landen worden ze nog steeds gebruikt voor dit doel vandaag.

Cork tegels zijn zo sterk als beton, maar ze zijn goedkoper omdat ze niet in massa geproduceerd. Ze zijn ook een zeer goede optie als het gaat om op zoek naar een waterdichte vloer.

Cork tegels hebben een paar unieke eigenschappen die ze ideaal maken voor iedereen die op zoek is naar een mooi en waterbestendige vloeren product. Het eerste kenmerk is dat ze bijna non-slip. Dit betekent dat zij gemakkelijk op elk soort oppervlak dat zou zorgen voor een gemakkelijke kan worden geïnstalleerd, zet het vrije verkeer van hun onderdelen.

Ook zijn deze tegels zijn een relatief betere keuze voor het hebben van anti-slip eigenschappen dan traditionele materialen zoals cement. De reden hiervoor is dat het cement mogelijk maakt water naar de oppervlakte door te dringen tot een klei tegel zal niet toestaan ​​dat voor die vanwege de zeer dichte en ondoordringbare natuur. Het kan gemakkelijk worden gereinigd en ontsmet zonder problemen.

En de tweede eigenschap van kurk tegels is dat ze kras- en vlekbestendig. De vloer materiaal zelf heeft deze eigenschap niet, maar zijn kras- en vlekbestendig eigenschappen worden toegevoegd door de toegevoegde lijnolie, die de tegel aantrekkelijker maakt en draagt ​​bij aan de waarde ervan.

Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten ontwerpen, vormen en maten. Enkele van de meest populaire ontwerpen zijn onder andere:

Basic vloertegels - Dit zijn natuurlijk de meest voorkomende vorm van vloeren die mensen gebruiken op hun vloeren. Ze zijn gemaakt van kalksteen, graniet of leisteen en zijn gemakkelijk verkrijgbaar in diverse kleuren, dessins en materialen.

Basement Vloeren - kelderverdiepingen, ook wel bekend als bad vloertegels, zijn een andere variëteit van de gebruikte tegels op de badkamervloer. De tegels zijn veel dikker dan de basis-vloeren en zijn ook moeilijker te installeren.

Patio Vloer Tegels - Ook wel patio tegels, terras tegels zijn de beste keuze voor iedereen die een prachtige en ruime patio wil. Ze zijn duurder dan de kelders, maar veel effectiever.

Keuken Vloer Tegels - Deze tegels zijn degenen die de meeste kans om gezien te worden in keukens. Ze bieden een perfecte mix van schoonheid en functionaliteit.

Er zijn vele andere soorten van de tegel producten om uit te kiezen, zoals terrassen tegels, terrastegels, kelder tegels, en keuken vloertegels. Al deze verschillende tegels zorgen voor een enorme hoeveelheid van gemak en stijl aan elke huiseigenaar.

Bouw

Interessante links