Betaalkaarten En Kredietkaarten

Welk Type Van De Debit Card Is Geschikt Voor U?

Het grote verschil tussen een debet en credit card is dat een debetkaart heeft slechts één gebruik - om aankopen te doen met het gemak van je eigen geld. Overwegende dat een credit card kunt u meerdere aankopen te doen met je eigen geld ofwel pay off sommige van uw bestaande evenwicht of gewoon voor de lol.

Hoewel deze beide kaarten gunstig zijn, is het belangrijk om te weten welke de juiste is voor u voordat u begint toe te passen voor een. Hieronder zullen we uitleggen waarom elke kaart is goed en waarom je moet kiezen voor een van hen.

Een betaalkaart is ideaal voor mensen die willen hun eigen geld te gebruiken om te betalen voor artikelen met een creditcard. Het is ideaal voor diegenen die een inkomen hebben en gebruiken voor hun dagelijkse uitgaven. Als voorbeeld, als je geld verdienen in de vorm van een extra salaris en het uit te geven, dit is het type van de kaart die u wilt krijgen.

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van een debetkaart is dat er geen credit check. Als zodanig, bent u vrij om geld uit te geven als u wilt. Vervolgens kun je de rest van het geld voor het gebruik van uw maandelijkse factuur te dekken.

Met dit type kaart, moet u de limiet die u zal gaan over of ga onder, zodat u kunt voorkomen dat gevraagd om te betalen rente te bepalen. Vergeet niet dat met een creditcard, wordt u gevraagd om te betalen rente op elke aankoop totdat u betaalt het volledig uit te schakelen.

Een betaalkaart is ook ideaal voor mensen die al enige schuld van huis en die het willen consolideren in een schuld. Consolidatie van een hypotheek in een huis credit card is een slimme optie voor veel mensen, omdat de rente op de lening is bijna twee keer zoveel als dat op een debetkaart. Dus, met deze kaart, zult u niet hoeft te betalen voor rente en het tarief zal hetzelfde zijn.

Een creditcard is ook zeer geschikt voor mensen die willen hun eigen geld te gebruiken om te betalen voor dingen die ze kunnen niet zonder. Door het uitgeven van geld met een creditcard, je in feite het opgeven van uw krediet geschiedenis. Echter, zodra u betalen uit uw saldo, zult u in staat om het te krijgen allemaal terug.

Als u besluit om te gaan met een creditcard, moet u rente betalen over elke aankoop. Je zal moeten betalen voor de rente en op het einde, moet je in een keer terug te betalen al uw saldi.

Natuurlijk kunt u besluiten om gewoon een debetkaart te gebruiken. Op die manier kunt u geld besparen en kies precies wat je wilt om uw geld te gebruiken voor. Natuurlijk kunt u nog steeds betalen met deze kaart en je zal moeten betalen rente aan uw evenwicht te behouden.

Een van de belangrijkste redenen waarom creditcards zijn zo populair is omdat u uw geld kunt gebruiken om een ​​item dat u wenst te kopen, wanneer u maar wilt. Dit is niet mogelijk met een debetkaart, waar je je hele balans te brengen in één keer. Echter, want er is een grens, als je gaan over de limiet, kun je gewoon betalen de balans op en bewaar de rest voor het gebruik.

Er zijn twee soorten debetkaarten - debet- en kredietkaarten. Het is aan u om te beslissen welke je het meest en welke vindt u de meest plezier hebben zal gebruiken.